Over

www.speerfotografie.nl

Frank Moerman (ir. F.P. Moerman) is bouwkundig ingenieur, opgeleid aan de TU-Delft, met specialisatie Architectuur.

Als architect heeft hij ervaring opgedaan in de praktijk van het ontwerpen en de bouwvoorbereiding.

Bij de gemeente Rotterdam is hij projectleider in de stadsvernieuwing geweest. Daar is zijn grote affiniteit met bewoners en bewonerswensen gegroeid. Eind jaren ’90 was Frank Moerman werkzaam bij het gemeentelijk adviesbureau Consult. Op professionele en commerciële basis zette hij als adviseur zijn kennis en ervaring in voor andere gemeentes en woningcorporaties

In 1998 heeft hij zijn baan bij de gemeente Rotterdam verruild voor de functie van projectontwikkelaar bij Woningbouwvereniging Het Oosten in Amsterdam. In 2003 zijn alle projectontwikkelingsactiviteiten onderbracht in dochterondernemingen: Kristal NV, later Woonbron Ontwikkelbedrijf. Frank Moerman was in de functie van ontwikkelmanager in die bedrijven verantwoordelijk voor de bouwkundige projectenportefeuilles in delen van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Delft. Hij gaf leiding aan teams van projectontwikkelaars en projectmanagers. In de 15 jaar dat Frank Moerman voor de woningcorporaties werkte heeft hij een keur aan ervaring opgedaan in bouwkundige projectleiding, management, coaching en het onderhouden van relaties met opdrachtgevers en andere partners.

In 2013 heeft Frank Moerman zijn eigen adviespraktijk voor bouw en ruimte opgericht. Daarmee is een jarenlange wens in vervulling gegaan. Vanuit zijn eigen bureau richt hij zich op advisering, management en coaching op het gebied van bouw en ruimte.

Voor overzicht loopbaan en andere functies:

Frank Moerman op LinkedIn

frank_moerman_slogan_transparant